У оквиру шесте међународне конференције за туризам и хотелијерство која се одржава од 22. до 24. новембра у Конгресном центру “Мастер” Новосадског сајма, учесници ће имати прилике да слушају реномиране предаваче који имају велики допринос на пољу светског туризма. Тематика догађаја биће базирана на примени дигиталног маркетинга у туризму, новим трендовима у хотелијерству и MICE туризму, што даје могућност будућим и садашњим туристичким радницима да ефективно размишљају у правцу развијања сопствене професије.

МЕКСТ 2018

На дан конференције 23. новембра, људи оптимистичног духа, одлучни да стекну нова искуства и контакте из сфере туризма, испуниће сале Конгресног центра “Мастер” и заиста потврдити значај Омладинске престонице Европе. Садржај конференције ће ове године по други пут обогатити Цареер Фаир, у склопу ког ће се представити поједине високообразовне институције и хотели, са циљем да пруже адекватне информације учесницима о будућој едукацији или пак евентуалним праксама и запослењима.

О значајности МЕКСТ конференције говори и та чињеница да је подржана од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација, као и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Градске управе за привреду Града Новог Сада, као и Природно математичког факултета из Новог Сада. Очекује се велики број учесника који ће ове године надмашити 1200, а они долазе из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске, Словеније, Румуније и других земаља.

Свако ко је заинтересован да уплови у МЕКСТ авантуру и стекне “Светско искуство на дохват руке”, може да се информише и преко званичне странице догађаја.

 

Leave a comment