Наставак авантуре која нас је пре шест година очарала коначно је стигао, а ми вас позивамо на FROZEN DAY у биоскопу Arena Cineplex, у суботу 23. новембра од 12 до 15 часова, да заједно оживимо Арендел и омиљене јунаке.

Посети биоскоп и уживај у фимовима!

Будите креативни и дођите у биоскоп као Елса, Ана, Свен, Олаф или можда Трол, а ми ћемо уз специјалну декорацију оживети Залеђено краљевство у холу биоскопа Arena Cineplex. Костимиране Елсе, Ане, Олафи и други јунаци понеће са собом јединствену успомену на овај дан – оригиналан постер филма.
Љубитељи овог анимираног хита имаће прилику да учествују у специјалним креативним радионицама – изради Фрозен накита, чаробних штапића, снешка и лутака за луткарску представу, а за фаце паинтинг ће се и овог пута побринути Вила четкица која ће спровести и дефиле принцеза и краљица, Цео дан биће подређен најочекиванијем дечјем наслову ове године а биоскоп Arena Cineplex претвориће се у Залеђено краљевство.
У првом делу бринули смо да су Елсине моћи прејаке за овај свет, а у наставку морамо да верујемо да су довољне. Дођите да заједно коначно добијемо одговор зашто је Елса рођена са чаробним моћима и на који начин то прети Аренделу? Неодољиви Олаф изнова ће вас очарати својим враголијама, а Кристоф и мудри Свен засмејаће вас до суза својим шалама али и разнежити пријатељством. Да ли ће нова песма надмашити ,,Сад је крај” коју певушимо годинама, остаје нам да видимо у биоскопу Arena Cineplex.
Улазнице за филм “Залеђено краљевство 2” у продаји су на благајнама Arena Cineplex.

 

Leave a comment