Наставак авантуре која нас је пре шест година очарала коначно је стигао, а ми вас позивамо на новосадску премијеру анимираног хита ,,Залеђено краљевство 2” у биоскопу Cineplexx Promenada, у четрвтак 21. новембра од 16:30 до 18:30 часова, као и на Породични дан у недељу, 24. новембра од 12h до 15h да заједно са омиљеним јунацима закорачимо у свет чаролије и љубави.

Погледај премијеру!

Пустите машти на вољу и дођите као Елса, Ана, Свен, Олаф или можда Трол, а ми ћемо уз специјалну декорацију оживети Арендел у биоскопу Cineplexx Promenada. Костимиране Елсе, Ане, Олафи и други јунаци понеће са собом јединствену успомену на овај дан – оригиналан постер филма са омиљеним јунаком.
У четвртак, 21. новембра, на новосадској премијери филма имаћете прилику да учествујете у снимању дечје емисије “Добро јутро лењивци” током које је припремљен специјалан програм – наступ плесног студија “5” на тему филма, наступ дечјег хора “Melodies”, дефиле принцеза и краљица, креативна радионица – израда Фрозен накита и лутака за луткарску представу, фаце паинтинг уз Вилу четкицу… Цео дан биће подређен најочекиванијем дечјем наслову ове године а биоскоп Cineplexx Promenada, претвориће се у Залеђено краљевство на један дан.
У недељу, 24. новемра, у биоскопу нас очекује Породични дан поводом филма “Залеђено краљевство 2” када ће сви малишани уз купљену улазницу добити на поклон часопис ,,Мали Зека”, ,,Дечије новине” или ,,Бубамара”, а козметика АВОН промовсаће своје производе гостима. Много забаве, креативних радионица, анимација и музике инспирисане филмом вас очекује а ви понесите само добро расположење и препустите се магији залеђеног краљевства.
У првом делу бринули смо да су Елсине моћи прејаке за овај свет, а у наставку морамо да верујемо да су довољне. Дођите да заједно коначно добијемо одговор зашто је Елса рођена са чаробним моћима и на који начин то прети Аренделу? Неодољиви Олаф изнова ће вас очарати својим враголијама, а Кристоф и мудри Свен засмејаће вас до суза својим шалама али и разнежити пријатељством. Да ли ће нова песма надмашити ,,Сад је крај” коју певушимо годинама, остаје нам да видимо у биоскопу Cineplexx Promenada.
Трејлер филма ,,Залеђено краљевство 2”.
Улазнице за новосадску премијеру и Породични дан поводом филма ,,Залеђено краљевство 2” у продаји су на благајнама биоскопа Cineplexx Promenada

Leave a comment