Након успешно реализованих акција у току године, пред Фондацијом „Осмех на дар“ су нови циљеви као најава 14. по реду, Новогодишње акције. 

Посети Осмехов фестивал лампиона!

Четврти по реду, сада већ традиционални, хуманитарни догађај „Осмехов фестивал лампиона“, биће организован 7. децембра 2019. године на Кеју жртава рације у Новом Саду. 

Поред тога што ће представљати најаву наше највеће акције, желели бисмо да нам „Осмехов фестивал лампиона“ омогући да у Сомбору и Сремској Митровици поправимо свакодневне услове за лечење наше деце. Конкретно, средстава прикупљена на овом хуманитарном догађају биће опредељена за опремање дечијих одељења Опште болнице “Др Радивој Симоновић” у Сомбору и Опште болнице у Сремској Митровици, као и за прављење новогодишњих пакетића. 

Фондација „Осмех на дар“ је прва студентска хуманитарна фондација, активна од 2006. године, а званично основана 2009. године. Основни циљеви Фондације су, помоћ социјално и здравствено угроженој деци и деци са посебним потребама у Србији, ширење свести о социјалним и здравственим условима, као и унапређење и промоција културе и образовања, у сиромашним и неразвијеним областима широм Републике Србије (са посебним освртом на Косово и Метохију). 

Позивамо све људе добре воље да нам се придруже у још једној хуманој мисији како бисмо нашој деци заједно обезбедили лепше и здравије детињство!

Leave a comment