Нови Сад, 08.11.2019 – Биоскоп Cineplexx Promenada прославља свој први рођендан уз невероватну цену улазница од 190 динара! Поред фантастичне цене улазница очекује нас и незабораван провод уз музику и специјалну атмосферу какву вам припремамо заједно са добро познатим ДЈ-евима радија АС ФМ у холу биоскопа. Обезбедите своје место на време на прослави која се не пропушта, у петак 15. новембра! Карте су у продаји.

Уживај у рођенданској забави!

Беше то 15. новембра 2018. године када је биоскоп Cineplexx Promenada отворио врата својим посетиоцима. Специјални гости те вечери били су глумци и аутори филма „Јужни ветар“ а биоскоп свечано отворисмо уз конфете, славље и сјајан амбијент. И тада одлучисмо да ћемо сваке наредне године рођендан славити са биоскопским сладокусцима уз праву слављеничку атмосферу.
Сви драги гости рођенданске журке биоскопа Cineplexx Promenada уживаће у омиљеним покретним сликама на великом платну и разноврсном жанровском репертоару. Идеална прилика да уживате у најактуелнијим филмовима по фантастичној цени улазнице. Најмлађи посетиоци биоскопа имаће прилику да погледају омиљене анимиране јунаке у филмовима ,,Породица Адамс“, „Јети – Снежни човек“, „Грдана: Господарица зла“ и многим другим који су синхронизовани на српски језик!
На радост љубитеља седме уметности, рођендан биоскопа Cineplexx Promenada увеличаће и најновијаи домаћи филм Гордана Кичића „Реална прича“, „Джокер“ који је оборио све рекорде, нови наставак филма Терминатор са Арнолдом Шварценегером у главној улози – „Терминатор: Мрачна судбина“, „Битка за Мидвеј“, „Војна академија 5“, „Dr Sleep“ и многи други.
То није све, целокупан рођендански репертоар погледајте на линку.
Карте по цени од само 190 динара су у продаји на благајнама биоскопа Cineplexx Promenada.

*Цена улазнице јединствена је за 2Д/3Д пројекције, док се за 4Д пројекције филмова рачуна МX4Д доплата на снижену цену улазница
**Резервације улазница за филмове са рођенданског репертоара нису могуће.

Leave a comment