6. новембра 2019. године на Факултету техничких наука одржаће се четврти по реду јесењи Сајам запошљавања организован од стране ЕСТИЕМ студентске организације. Претходно одржани показао се као догађај који обећава много и кога чека дуга традиција коју организација настоји да настави.

Посети Сајам запошљавања у новембру!

Овогодишњи Сајам биће одржан у холу нашег факултета који броји преко 14 000 студената који похађају студије на неком од 13 департмана и представљају један од најквалитетнијих кадрова у овом дијелу Европе! Свака компанија имаће прилику да на штанду представи свој рад и понуди запослење/стручну праксу студентима свих усмјерења и да на тај начин обезбиједи себи стручан кадар у свим областима пословања.
Реализацију предводи ЕСТИЕМ студентска организација уз подршку Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент Факултета техничких наука.
Циљ Сајма и ЕСТИЕМ-а јесте да се оствари веза између компанија, факултета и студената, да би тиме све стране сазнале више једне о другима, а као резултат овакве иницијативе јесте скраћење пута од дипломе до запослења кроз прилагођавање студентских програма привреди!
Посебно је битно нагласити да студенти који желе да остваре лични контакт са представницима компанија на овом догађају добијају јединствену прилику за то.
Такође, желим да наведем да смо ове године увели новину, односно Startup Corner. Овде ће бити представници свих стартуп- а који ће искористити вријеме на Сајму да своја искуства у отпочињају сопствених бизниса пренесу на наше студенте и да их мотивишу да наставе у остварењу својих снова.

Leave a comment