Позивамо вас у уторак, 15. новембра, од 19 часова на предавање под називом Твој нови живот чији је аутор водећи регионални мотивациони говорник др Кенан Црнкић.

Посети предавање мотивационог говорника!

Постављање и остваривање циљева, ефикасно управљање временом и  приоритетима и развој победничког става, само су неке од тема кроз које ће др Црнкић показати како можете да испуните свој пуни потенцијал и повећате продуктивност у свим аспектима пословања и живота.

Након предавања, др Црнкић ће бити на располагању присутнима за упознавање и одговоре на индивидуална питања.

Кенан често говори како имамо два живота. Други почиње када истински спознамо да имамо само један те да бити СРЕТАН долази од речи сретати се. “Радујемо се једном сјајном СРЕТАЊУ, незаборавном и изузетно корисном заједничком дружењу!”, поручује др Црнкић.

Кенан Црнкић аутор је интернационалних бестселера о успеху („7 тајни успеха“), срећи („Пази којег вука храниш“) и животу („Надживети живот“), које је у Србији објавила издавачка кућа
DATA STATUS. Доктор је економских наука и професор на катедри за бизнис и менаџмент на Webster Универзитету у Бечу. У практичном смислу, др Црнкић је успешно руководио мултимилионским корпорацијама и фондацијама у приватном и државном власништву.

Leave a comment