Позивамо Вас на Конференцију о трговини људима Круг подршке која ће се одржати поводом Европског дана борбе против трговине људима у петак 18.10. 2019. у Новом Саду у Стартит центру (Мирослава Антића 2) са почетком од 11 часова.

Посети конференцију!

Овогодишња конференција посвећена је систему подршке жртвама.

Са говорницима из различитих система подршке разговараћемо о начинима на који они доприносе борби против трговине људима, а пре свега какву подршку пружају жртвама. Разговараћемо са представницима тужилаштва, суда, локалних тимова, невладиних организација, али и пеер групом активнисткиња НВО АТИНА, које ће о потреби подршке говорити из свог угла.

Конференцију организује Неформална група младих „Слобода нема цену“ уз подршку Омладинског савеза удружења „Омладинска престоница Европе Нови Сад – ОПЕНС“, Еванђеоског удружења студената, Christien Unie i European Christian Political Movement – ECPM.

Конференција је едукативног карактера и пре свега намењена младима, студентима и будућим професионалцима који ће се у свом раду сусретати са проблемом трговине људима, представницима удружења грађана и институцијама које се баве овом темом. Учесници ће имати прилику да чују неке од најугледнијих стучњака у овој области у оквиру следећих активности:
ИНТЕРВЈУ – О трговини људима из првог угла – Peer група НВО АТИНА,
ПАНЕЛ I – О трговини људима из угла струке,
ПАНЕЛ II – О трговини људима из угла помагача,
ИНТЕРВЈУ – О трговини људима из угла превенције.

За све учеснике обезбеђене су потврде о учешћу, као и мини коктел на ком ће учесници имати прилику и да неформално поразговарају са говорницима.

Број места је ограничен и пријава траје до попуњавања места.

Пријаву можете попунити ОВДЕ.

Након попуњавања овог упитника добићете маил у ком ће вам бити потврђено да ли је Ваша пријава прихваћена.

За више информација можете нас контактирати на sloboda.nema.cenu@gmail.com или путем телефона на 060 70 54 893 (Добрила Марковић).

 

 

 

Leave a comment