У суботу, 12. октобра, са почетком од 19 часова, нека од најпознатијих лица из света моде, филма и музике ће присуствовати првој Ревији модних брендова.

Посети ревију!

Ревија модних брендова, посебан дан посвећен најпрестижнијим брендовима у склопу интернационалног фестивала моде и уметности, Serbia Fashion Week-а, биће одржана 12. октобра на великој тераси шопинг центра Променада у Новом Саду. Serbia Fashion Week представља највећу модну манифестацију на нашим просторима и бележи најекспанзивнији раст посетилаца и учесника у Европи, док је Ревија модних брендова једна од највећих новина на овогодишњем фестивалу и такође једини дан који је отворен за јавност и бесплатан за све посетиоце.

Поред концерта Александре Радовић, наше познате поп певачице, која ће током наступа извести неке од најпознатијих нумера из своје богате дискографије, овом догађају ће такође присуствовати и Eymeric Francois, Бојан Перић, Драгана Мићаловић, Александар Радојичић, Виктор Савић, Дуња Јованић, Кристина Беквалац, која ће бити и у улози стилисте бренда Diesel и многе друге познате личности из света моде, филма и музике.

Током три блока ревија које почињу у 19 часова, продефиловаће више од 80 манекена обучених у најновије и актуелне моделе престижних брендова. За стајлинг модела на Ревији модних брендова биће задужен Eymeric Francois, познати париски модни дизајнер, официјелни члан федерације Високе моде Француске. Поред свог рада у сфери високе моде, Eymeric је такође уметнички директор Сајма моде у Паризу, Сајма моде у Берлину, предавач на Париској Академији Дизајна и потпредседник Serbia Fashion Week-а.

 

Leave a comment