Уколико си се икад запитао/ла: Да ли си запошљив/а? Које су то MUST знања и вештине на тржишту рада? Како и где да их стекнеш? Како да се представиш у најбољем светлу, без обзира да ли је то разговор за посао, meetup или необавезно дружење? Увек си хтео/ла да поставиш милион питања особама које учествују у процесу селекције (ХР менаџеру/ки, власнику/ци компаније, тим лидеру/ки, итд.)? Ово је идеална прилика да сазнаш одговоре на сва питања, јер ће управо они бити наши гости.

Да ли си заинтересован да посетиш овај тренинг?

Центар за омладински рад организује тренинг под називом “Да ли си запошљив/а?!?”‘, који је намењен младима узраста 18-26 година, који живе на територији Града Новог Сада. Овај тренинг спроводи се у оквиру ОПЕНС2019 пројекта под називом „Fun Park – Fun starts here“.

„Фун Парк“ је пројекат који подстиче развој креативности и иновација младих кроз употребу ИТ технологија и омладинског рада и огледа се у томе да млади се не налазе само у улози корисника активности, већ су и креатори игрице, те учествују у креирању интерактивне платформе намењене младима и омладинским радницима, на којој ће се наћи едукативни и забавни садржај.

Свим учесницима/ама обезбеђени су ручак и освежење, а учесници/е који буду присуствовали целокупном тренингу добиће и потврду о учешћу.

Пријаве се врше путем линка.

У случају да имаш нека питања (у вези тренинга или ЦЗОР-а), контактирај нашу координаторку за образовање Тамару на број телефона 063/454662 или путем мејла tamara.banjac@czor.org.

Извор: Фејсбук

Leave a comment