Поводом јубилеја, 30 година рада бенда, дугоочекивани и веома посебан клупски концерт састава Atheist Rap биће одржан 10. октобра у Дому културе под називом 30 ПЕСАМА ЗА 30 ГОДИНА БЕНДА! ФАНОВИ БИРАЈУ, АТЕИСТИ СВИРАЈУ.

30 песама за 30 година

Новосадска публика ће први пут бити у прилици да сама креира сет листу песама које ће бенд извести на овом јубиларном концерту. У сарадњи са “Радијом 021” биће организовано гласање за омиљене песме фанова, а самим учешћем у избору, публика ће моћи да се кандидује и за неке од награда које ће обезбедити Atheist Rap и “Дом културе”.

Поводом самосталног клупског концерта бенда Atheist Rap који смо дуго чекали, Александар Попов, познатији као др Поп је изјавио: “Дуго нисмо свирали клупски концерт у Новом Саду, а ове године обележавамо јубилеј бенда. Зато смо решили да свим нашим суграђанима, који прате наш рад, понудимо да сами креирају сет листу песама. Хоћемо, за њих и због њих, да отпрашимо 30 ствари које сами буду одабрали и да им се тиме захвалимо за вишедеценијску подршку коју нам пружају. Позивамо зато све добронамерне да се укрцају 10.10. на путовање кроз три деценије нашег стваралаштва током којег ћемо се вратити и у неко сретније време, када смо заједно били сви, које ниједна слика, ниједна песма не могу вратити…”
Видео најаву Атеиста можете погледати путем следећег линка: Atheist Rap_у_Дому_Културе
Улазнице за концерт бенда Atheist Rap по промо цени од 800 динара у претпродаји су у Gigs Tix-у и онлине сервису. Улазнице ће моћи да се набаве по промо цени до 3. октобра после чега ће цена улазнице износити 1000 динара.

Видимо се у Дому културе!

 

Leave a comment