Представа „Сцене из брачног живота“ Ингмара Бергмана, први пут ће бити представљена Новосађанима у уторак, 15. октобра у 20 часова у сали хотела Шератон. Карте су у продаји на рецепцији хотела Шератон у Новом Саду.

Да ли ћеш погледати представу?

Представу у форми дуодраме, насталој по истоименој серији која широм Европе има култни статус, режирала је Ана Томовић а играју маестрални Тамара Крцуновић и Милош Тимотијевић.
Јохан и Маријана су у браку 10 година, живе удобан живот, имају две ћерке и успех на професионалном и приватном плану. Јохан је професор примењене психологије, а Маријана адвокат за разводе. Њихова веза која, споља гледано, делује идеално разбија се у парампарчад када се Јохан залубљује у младу Паолу. Истоимена серија и филм из 1978. године, једно је од најомиљенијих и најгледанијих Бергманвих дела, где он са великом искреношћу говори о себи и свом тридесетогодишњем брачном искуству.
Тамарина и Милошева сјајна глума одушевила је публику широм Србије, а 15. октобра имаћемо прилику да их гледамо и у Новом Саду.
Инсерт из представе.

Leave a comment