Нови Сад добија Дом Културе! Велико отварање заказно је за четвртак, 26. септембар када ће наступити Gile & Magic bush и Аница Добра као специјални гост, док ће госте загрејати сјајни show бенд из Новог Сада Magic buzz. Тема великог отврања носи назив “Како је пропао рокенрол” а Дом културе вратиће Новом Саду “она” времена уз низ свирки, представа, кабареа, тематских вечери и бројних догађаја на које смо дуго чекали.

Посети велико отварање!

Нашем граду подарићемо место у којем можете срести оне које нисте видели дуго, где можете поразговарати уз добар залогај и велики избор пића, где ће вас увек чекати одлична свирка и најразличитија дешавања. Дом културе, који може да угости више од 400 људи, налази се у центру града, поред Позоришта младих и нуди разнолик музички програм већ након отварања. У петак, 27.09. очекује нас наступ бенда Мила Ћопезо, а за одличан провод у суботу, 28.09. биће задужен ДЈ Фанатик са својим дисцо сетом који позива на ђускање.

Дом културе с’ поносом најављује и програм за октобар који ће чинити гостовања два велика бенда – Atheist Rap 10. октобра и ТБФ 24. октобра, као и наступи бенда ГИФТ 4.10, Уроша Ђурића, 5.10. и ДЈ Фанатика 19.10.

Поводом јубилеја, 30 година рада бенда, дугоочекивани и веома посебан клупски концерт састава Atheist Rap биће одржан 10. октобра у Дому културе под називом 30 ПЕСАМА ЗА 30 ГОДИНА БЕНДА! ФАНОВИ БИРАЈУ, АТЕИСТИ СВИРАЈУ. Фанови ће први пут имати прилику да сами одаберу песме које желе да чују на великом концерту у Дому културе тако што ће гласати за омиљене песме, а Атеисти ће од песама које имају највише гласова саставити сет листу за 10. октобар.
Улазнице за концерт бенда Atheist Rap по промо цени од 800 динара биће у претпродаји у Дому културе већ током вечери отварања, 26.09. Након промо периода, пуна цена улазнице износиће 1000 динара.

Видимо се у Дому културе!

Leave a comment