Новосадски фестивал књиге, Нофек, завршен је у недељу, 15. септембра.

Трећи дан Нофека окупио је највећи број посетилаца.

Трећи дан Нофек-а протекао је уз доделу признања и обраћање организатора, али и гостовање младих аутора и писца Вање Булића. Програм је почео у 17 часова и први посетиоци могли су да присуствују музичком програму, док је остатак програма трајао до 21 час.

Присутни су се упознали се новим, младим ауторима.

Присутни су имали прилику да се упознају са младим ауторима – Александром Батинић и Николом Илићем, а потом је драмска секција Филозофског факултета извела сјајну представу ,,Представа Хамлета у селу Мрдуша Доња”. На самом крају, на сцени се појавио Вања Булић због кога је, верујемо, то вече било посебно посећено.

Драмска секција Филозофског факултета извела је представу.

Вања је изразио захвалност на великом броју људи који су те вечери присустовали Нофек-у и похвалио је групу студената Филозофског факултета који су маестрално извели представу. Додао је да изузетно воли Војводину и да га Нови Сад асоцира на мирноћу.

Вања Булић био је гост Нофека.

Још једна дивна ствар је што је на овогодишњем Нофеку прикупљена одређена новчана помоћ за једну оболелу девојчицу, те се организатори, а и сви ми, захваљујемо дивним посетиоцима овог фестивала!

 

Ања Минић

Фотографије: Марија Ердељи

Leave a comment