Бесплатан спортски камп за младе

Спортско удружење СОФА Вас обавештава да ове године по први пут организује камп на Борском језеру. Камп ће се одржати од 27. до 29. септембра. Учешће на кампу је у потпуности бесплатно као и превоз, смештај и храна. На камп се могу пријавити млади из Суботице, Новог Сада, Београда, Крагујевца и Ниша.

Бесплатан спортски камп за младе

Пријаве за камп трају од 16.09. до 20.09. у поноћ. Спортови за које се учесници могу пријавити су одбојка, баскет и стони тенис. Све што је потребно је да учесници имају своје ИД бројeве (могу се бесплатно регистровати на сајту www.софа.рс и тим путем добију свој ИД број) и да један учесник пријави своју екипу за одбојку или баскет, док је за стони тенис пријављивање појединачно.
,,Ово је први пут да организујемо овакав догађај, надамо се великом одазиву. Бављење спортом и физичким активностима је веома битно. Ово је одлична прилика за младе из 5 градова Србије да се упознају, друже и такмиче. Такође у контакту смо са локалним хуманитарним организацијама и надамо се успешној сарадњи.’’, поручила је ПР спортског удружења Нада Бенчина.
Детаљније информације о кампу као и линк за пријаву налазе се на сајту sofa.rs и друштвеним мрежама Instagramu, Facebook-u i Twitter-u.
Такође поред кампа, СОФА организује редовне активности током читаве године, на Заводу за спорт и медицину спорта и на СЦ ,,11. Април’’. Поред Београда њихови чланови могу да се баве бесплатно спортом и физичким активностима и Суботици, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.
СОФА је непрофитно спортско удружење студентских и омладинских физичких активности. Њихова мисија је да промовишу волонтеризам и активизам, здрав начин живота, спортски дух и тимски рад. Идеја о СОФА пројекту настала је пре пет година, када је и представљена студентима од стране министра омладине и спорта Вање Удовичића. СОФА и сада своје активности организује под покровитељством и подршком Министарства омладине и спорта.

 

Коментари

Leave a reply