Спортско удружење СОФА Вас обавештава да ове године по први пут организује камп на Борском језеру. Камп ће се одржати од 27. до 29. септембра. Учешће на кампу је у потпуности бесплатно као и превоз, смештај и храна. На камп се могу пријавити млади из Суботице, Новог Сада, Београда, Крагујевца и Ниша.

Бесплатан спортски камп за младе

Пријаве за камп трају од 16.09. до 20.09. у поноћ. Спортови за које се учесници могу пријавити су одбојка, баскет и стони тенис. Све што је потребно је да учесници имају своје ИД бројeве (могу се бесплатно регистровати на сајту www.софа.рс и тим путем добију свој ИД број) и да један учесник пријави своју екипу за одбојку или баскет, док је за стони тенис пријављивање појединачно.
,,Ово је први пут да организујемо овакав догађај, надамо се великом одазиву. Бављење спортом и физичким активностима је веома битно. Ово је одлична прилика за младе из 5 градова Србије да се упознају, друже и такмиче. Такође у контакту смо са локалним хуманитарним организацијама и надамо се успешној сарадњи.’’, поручила је ПР спортског удружења Нада Бенчина.
Детаљније информације о кампу као и линк за пријаву налазе се на сајту sofa.rs и друштвеним мрежама Instagramu, Facebook-u i Twitter-u.
Такође поред кампа, СОФА организује редовне активности током читаве године, на Заводу за спорт и медицину спорта и на СЦ ,,11. Април’’. Поред Београда њихови чланови могу да се баве бесплатно спортом и физичким активностима и Суботици, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.
СОФА је непрофитно спортско удружење студентских и омладинских физичких активности. Њихова мисија је да промовишу волонтеризам и активизам, здрав начин живота, спортски дух и тимски рад. Идеја о СОФА пројекту настала је пре пет година, када је и представљена студентима од стране министра омладине и спорта Вање Удовичића. СОФА и сада своје активности организује под покровитељством и подршком Министарства омладине и спорта.

 

Leave a comment