Виртуелна пракса – Шанса за младе
Виртуелна пракса је иновативни цо-леарнинг модел који ти даје нови вид бесплатног практичног и неформалног учења и омогућава да стечена знања што боље примениш у пословном свету и тако обезбедиш своје место на тржишту рада.

Да ли те занима виртуелна пракса?

Како је пракса конципирана?
Пракса је подељена на 3 сектора – Екстерне комуникације, HR i Community. Али пре него што будеш распоређен у одговарајући сектор пролазиш кроз 2 недеље онбоардинг процеса где је главни фокус на истраживању својих потенцијала и упознавању осталих практиканата.

Шта ћеш радити на пракси?
Како је примарни фокус праксе на учењу, твој главни задатак током свог времена проведеног на пракси ће бити само један: ДА УЧИШ! 🙂

Током свог ангажовања на пракси, твој процес учења ће обухватати:

Истраживања – У зависности од твог сектора, на пракси ћеш истраживати теме које су везане за његову област деловања.
Извршавање задатака – Овде имаш прилику да се покажеш, тако што ћеш све до чега си дошао у процесу истраживања, применити на конкретном примеру у симулираном радном окружењу.
Радионице – Кроз креативни приступ размене знања, осмишљен од стране едукатора на пракси, имаш прилику да стекнеш додатна зања, поред свог радног процеса.
Expert talks – Кроз разговоре о искуствима са људима из области актуелних занимања, имаћеш прилику да унапред сазнаш са којим изазовима ћеш се сусретати у пословном свету, како да их превазилазиш и да се додатно мотивишеш.

Од тебе очекујемо:

  • Да будеш спреман на учење
  • Да будеш спреман за рад у тиму
  • Да имаш одговорност у извршавању задатака

Зашто да се пријавиш и шта добијаш тиме?

  • Прилику за учење
  • Прилику за упознавање нових људи
  • Стицање нових вештина и зњања
  • Препознавање нових прилика у окружењу

Ако себе видиш у оваквој заједници, можеш да се пријавиш тако што ћеш нам послати своју биографију и у кратким цртама објаснити како ти доживљаваш концепт Виртуелне праксе и како се ти ту уклапаш.

Пријаву можеш послати на udruženje.coregroup@gmail.com до понедељка 16. септембра, до поноћи.

Пројекат Виртуелне праксе Шанса за младе, спроводи удружење младих КОР Група, уз финансијску подршку Града Ниша.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment