ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА НАБАВКУ КОНСУЛТАНТСКИХ УСЛУГА
ИЗ ОБЛАСТИ УПРАВЉАЊА ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА

  • Консултант из области управљања људским ресурсима
    Београд

Конкуриши одмах!

У оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2“, Савет Европе објављује јавни позив за ангажовање консултаната (физичких лица) из области управљања људским ресурсима.

Циљ консултантске подршке је успешна реализација Пакета подршке за унапређење функције управљања људским ресурсима у 50 пилот локалних самоуправа.

Како би се осигурала успешна реализација пакета подршке у градовима и општинама у Србији, Пројекат је у потрази за експертима из области права, управљања људским ресурсима, реформе јавне управе, стручног усавршавања, организационог менаџмента и сличних области, а посебно са искуством сарадње са државном управом и локалним самоуправама у Србији.

Пакети подршке су инструменти који доприносе стандардизацији и унапређењу функције управљања људским ресурсима у градовима и општинама у Србији. Применом овог инструмента доприноси се јачању функције управљања људским ресурсима, посебно у погледу запошљавања у складу са компетенцијама, утврђивања потреба за професионалним усавршавањем запослених, каријерног напредовања, вредновања рада запослених, као и других елемената неопходних за ефикасно функционисање система управљања људским ресурсима у градовима и општинама.

Пилотирање је предвиђено да траје од новембра 2019. до марта 2021. године.
Пројекат заједнички финансирају Европска унија и Савет Европе, а спроводи Савет Европе у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина.

Рок за достављање пријаве је 26.08.2019. године.
Све информације о условима јавног позива објављене су на интернет страници Савета Европе (ЛИНК)

Извор: Infostud.com

 

Leave a comment