У Омладинском клубу града одржана је конференција поводом организовања турнира у рукомету на песку који ће се одржати на отвореним теренима Спортско-рекреативног центра “Дубочица”.

У Лесковцу су актуелна спортска дешавања!

У оквиру пројекта „Играм за победу“, чији је циљ подстицања здравог стила живота Град Лесковац, Градска управа, Одељење за друштвене делатности и локални развој – одеск за спорт, Градски рукометни савез Лесковца, Канцеларија за младе града Лесковца и омладина града организују ТУРНИР у рукомету на песку трећу годину заредом.

Ради афирмације спорта као важног чиниоца људског развоја, организовање овог турнира има за циљ што квалитетније провођење слободног времена и покретање здравих навика код деце и омладином.

Турнир ће се одржати традиционално на отвореним теренима у Спортско-рекреативно центру “Дубочица” 10. и 11. августа 2019. године у сусрет Међународном дану младих.

Новина у односу на прошлу годину је да је турнир Међународног карактера. Екипу чине десет играча.

Наградни фонд турнира је увећан у односу на прошлу годину И износи 100.000,00 динара, код мишких, а и женских екипа за освојено:
I место – 24.000 динара,
II место – 16.000 динара,
III место – 10.000 динара,

Пријављивање екипа почеће данас 17.07.2019. и трајаће до 09.08.2019.

Екипе ће чинити десет играча, пријављивање врши се лично у просторијама Канцеларија за младе Града Лесковца или путем е-маил: kzmleskovac@gmail.com, kzm@gradleskovac.org попуњавањем ПРИЈАВНОГ ОБРАЗЦА који можете пронаћи овде.

Канцеларије за младе се налази на адреси Трг Револуције 45/1 у згради „Осмоспратнице“.

Извор: Канцеларија за младе града Лесковца

Leave a comment