На платоу испред робне куће волонтери Канцеларије за младе крајем јула поделили су нови број Лесковачког гласника својим суграђанима.

Представљен Лесковачки гласник!

На конференцији, заказаној овим поводом, говорила је члан Кабинета градоначелника Тања Ђорђевић, која је представила теме у новом броју гласника и казала:

„Очима наших уважених суграђана и бројних посетилаца или пролазника кроз наш град, Лесковац се види као место у којем се константно ради и у којем се нешто лепо и значајно дешава. У Лесковцу можете видети машине и раднике у сваком тренутку у току године. Можете срести амбасадора неке од земаља из целог света, уживати у нотама светских музичара, плесу малишана или у великој журки поводом мале матуре. Како би се наши суграђани упознали са дешавањима у граду и са свим урађеним, припремамо им билтен Лесковачки гласник на дар, за информисање, памћење и успомену.“

У новом броју гласника, другом издатом у 2019. години, Лесковачани се могу информисати о концерту Немању Радуловића, о отварању јужног крака Коридора 10, о резултатима руководства града у претходне три године и многим другим темама. Након представљања Гласника, волонтери Канцеларије за младе су га поделили грађанима.

Извор: Канцеларија за младе града Лесковца

Leave a comment