Београдска отворена школа отвара конкурс за упис нове генерације студената и позива те да се пријавиш на једногодишњи образовни програм Студије будућности. Конкурс је отворен до среде, 31. јула до 23:59 часова.

Упиши студије будућности!

Програм је намењен студентима и студенткињама који ће у октобру 2019. године бити четврта година основних академских студија, апсолвенти/киње или студенти/киње мастер студија, старости до 27 година, природних, техничко-технолошких и друштвено-хуманистичких факултета, свих универзитета у Београду.

Програм Студије будућности је једногодишњи програм неформалног образовања који се темељи на мултидисциплинарним модулима знања и вештина, Alumni2Students програму менторства, програму стажирања и изради завршног пројекта.
Циљ програма је да одабране студенте на иновативан начин упозна са трендовима и изазовима пред којима се налази савремени свет. Студенти и студенткиње кроз панел дискусије, предавања, радионице, Скyпе конференције, неформална дружења откривају и опипавају трендове будућности у савременом свету са циљем да постану носиоци позитивних промена у нашем друштву.

Избор младих за Студије будућности одвија се у 3 фазе:

  • Пријављивање кандидата
  • Провера знања
  • Интервју и коначан избор

Детаљније о свим фазама пријаве, али и о осталим важним информацијама можете погледати на sb2019.bos.rс или нам писати на upis2019@bos.rs.

Leave a comment