Прва група чукаричких малишана, који су желели да на занимљив и креативан начин проведу део свог летњег распуста, започела је данас држење у Летњем кампу “Чукарица 2019”, који се одржава на Ади Циганлији.

Почео летњи спортски камп!

Поводом Године образовања, летњи камп организује Канцеларија за младе Градске општине Чукарица у сарадњи са Туристичко-спортском организацијом Чукарице и удружењем “Супер распуст”.На спортско-едукативном кампу, који ће се одржавати до 23. августа, учествоваће пет група основаца, узраста од 10-13 година. Сваке недеље, у кампу ће се дружити по 25 чукаричких малишана, који су желели да током лета упознају нове другаре, науче да веслају, мачују или поставе шатор. Први чукарички летњи спортско-едукативни камп отворио је координатор Канцеларије за младе Филип Жугић који је поздравио малишане и пожелео им да се лепо друже, науче нешто ново, уживају и играју се на овом кампу. Он је рекао да ће се о малишанима бринути стручни аниматори који ће се трудити да кроз бројне спортско-рекреативне активности јачају тимски дух, да их науче занимљивим вештинама и сналажењу у природи, али и основама грчког језика, што ће им користити ако овог лета оду на море у Грчку.На програму кампа су и спортски полигони и ”Игре без граница, Bubble фудбал, мачевање, пливање, веслање, традиционалне игре, игре са лоптом, полигони Airsoft kids kids, орјентиринг, очување здраве животне средине и сналажење у природи.
Деца ће у овом целодневном парку имати ужину и ручак у природи, тако да ће у потпуности боравити у природном и здравом амбијенту.Заинтересовани малишани који желе да се придруже за учешће у петој групи кампа, у којој још има слободних места, могу се пријавити на писарници општине Чукарица.

Извор: Сајт градске општине Чукарица

Leave a comment