Током одмора ћете коначно имати времена да прочитате књигу по свом избору и за своју душу. Распитујете се код пријатеља, комшија, колега шта вам препоручују за читање… Не морате више – јер  ћете све што сте тражили наћи нашој препоруци!

Читај књиге – учи, креирај, сазнај што више и уживај!

 

Ево једне психолошке поучне књиге која вам може дати корисне савете.

 

  • „Емоционални вампири“, Алберт Џ. Бернстин

Нажалост, тих емоционалних вампира и токсичних особа које нам узимају енергију има свуда око нас, на послу, у комшилуку, у фамилији. Др Алберт Џ. Бернстин, аутор бестселера открива вам тајне које ће вас заштитити од ових негативних особа и указати вам на механизме за одбрану. Када то савладате, много боље ћете се осећати и такве особе нећете више привлачити.

 

Прочитајте књигу о успеху и алатима личног развоја на путу ка њему.

 

  • „Успех је у нама“, Драгана Јовановић

Ово је водич који вас усредсређује на стварање успешног живота и каријере. Алати личног развоја нам помажу да освестимо своје потенцијале, одржимо добру енергију, креирамо визију и свакодневно побеђујемо стрес.

 

Одлична књига за децу која су одрасла и родитеље који су збуњени неким новим временима.

 

  • „Токсично васпитање“, Сузан Форвард и Крег Бак

Ово је емоционална детоксикација одрасле деце и збуњених родитеља, ради се о чишћењу емоција одрасле деце што је последица васпитања које је било истински добронамерно, али је нажалост довело до нагомиланих негативних осећања која праве далекосежне проблеме.

 

Да ли волиш епску фантастику, легенде и бајке?

 

  • Трилогија „Господар прстенова“, Р. Р. Толкин

Најбољи роман 20. века, представник епске фантастике –  сви знају за њега! Виле, уклете шуме, чаробњаци, ратници, моћ, пријатељство, само су делови овог живописног романа, заснованог на легендама и бајкама.

 

Да ли желите да прочитате једну љубавну причу која носи дубљи смисао и поруку?

 

  • „Друго тело“, Милорад Павић

„Друго тело“ је љубавни и историјски роман који говори о ономе што свакога тишти и Павић је проговорио о највећој тајни хришћанства и огромној снази љубави.

 

Прочитај изузетну књигу о баш таквој – изузетној жени!

 

  • „Милева Марић Ајнштајн – Живот са Албертом Ајнштајном“, Радмила Милентијевић

Ово је прва научна студија о личности Милеве Марић Ајнштајн и њеног  живота са Албертом Ајнштајном, што је имало и добру страну славе и лошу страну немилосрдне судбине.

 

Изабери књигу по свом укусу и уживај!

П. С. А можеш да нам јавиш и која књига ти се овог лета највише допала ?

 

 

Сузана Марјановић

Фотографије: Марија Ердељи

 

Leave a comment