Спортско удружење СОФА Вас обавештава да и ове године нудимо младима прилику да уживају у сунчаним данима и проведу их у природи, дружећи се и уз то чинећи нешто добро за себе.

Бесплатан спорт на нашој плажи – уживај!

Наш циљ је да младима, узраста од 18 до 30 година, омогућимо да се баве спортом бесплатно. Активности на Ади Циганлији код Веслачког клуба Београдски универзитет почињу 15. јула и трају до 15. септембра.

Све што је потребно је да направите свој профил на сајту www.sofa.rs, пронађете у календару активности или спорт који вам највише прија, и дођете! Активности које организујемо на Ади су одбојка на песку, јога, теретана, бадминтон, Total Body Workout (TBW) и тренинг кондиционе припреме. Такође, обезбедили смо бицикле и ролере које можете бесплатно изнајмити.
,,Јако је важно да се млади баве спортом. Ада Циганлија је најатрактивнија дестинација на отвореном у Београду и из тог разлога очекујемо Вас у што већем броју’’, поручила је ПР спортског удружења Нада Бенчина.

Детаљније информације о појединачним спортовима, као и распоред активности, налазе се на сајту софа.рс и друштвеним мрежама Инстаграму, Фацебоок-у и Тwиттер-у.
Поред СОФАДЕ, организујемо редовне активности које се одржавају током читаве године, на Заводу за спорт и медицину спорта и на СЦ ,,11. Април’’. Радимо на томе да бесплатно бављење спортом омогући и младима у другим градовима Србије. За сада нам је то пошло за руком у Суботици, Крагујевцу и Нишу.
СОФА је непрофитно спортско удружење студентских и омладинских физичких активности. Наша мисија је да промовишемо волонтеризам и активизам, здрав начин живота, спортски дух и тимски рад. Идеја о СОФА пројекту настала је пре пет година, када је и представљена студентима од стране министра омладине и спорта Вање Удовичића. СОФА и сада своје активности организује под покровитељством и подршком Министарства.

 

Leave a comment