Универзитет у Београду – Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената организује Каријерно ћаскање у Научно-технолошком парку Београд, 12.јула 2019.године са почетком у 18 часова.

Каријерно ћаскање!

Ако имате жељу да се у опуштеној атмосфери упознате са представницима и представницама компанија чланица Научно-технолошког парка које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области, пријавите се за учешће на Каријерном ћаскању.
Биће то сјајна прилика да се информишете и чујете савете од запослених у различитим компанијама, да разјасните недоумице, да сазнате какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима.

Инспиративни саговорници помоћи ће вам саветима како да идеје преточите у иновације и упутиће вас у специфичности развоја каријере у овој динамичној области. Догађај је намењен студентима завршних година свих нивоа студија на Универзитету у Београду који су заинтересовани за развој каријере у развојно-технолошким и стартап компанијама које послују у оквиру Научно-технолошког парка Београд.

Са студентима ће разговарати представници компанија: local a box, MDPI, Logic Bgrd, Tele Go, Solenoid Circus, Educated, the Social Formula, као и запослени у Пословно-технолошком инкубатору техничких факултета и Универзитетском центру за развој каријере и саветовање студената.

Каријерном ћаскању ће се придружити и студентски тимови-полазници актуелног летњег студентског стартап кампа ПаркУП! који се одржава од 10. до 16. јула у НТП-у на Звездари. Сви учесници/е Каријерног ћаскања добиће на догађају пропусницу за финални дан кампа „Demo Day“ када ће студентски тимови убеђивати жири да баш њихово решење завређује даљи развој. Искористите прилику да видите како изгледа „Pitch“ , која ће екипа, идеја и решење проћи најбоље и зашто.

Пријављивање студената за Каријерно ћаскање отворено је на до поноћи 10.јула 2019.

Учешће је бесплатно. Број места је ограничен, зато пожурите и резервишите своје место!

Искористите ову прилику да се упознате, умрежите, повежете са различитим компанијама и сазнате како функционише рад у иновативном сектору, добијете савете за развој каријере, као и информације о могућностима за праксу, запослење или другу врсту ангажовања у складу са својим интересовањима.

Извор: Портал Млади

Leave a comment