Овогодишњи “Summer Networking Event” (Летња мрежа) уприличен је 28. јуна на шестом спрату Београђанке у Масариковој улици у Београду.

Летња мрежа

Догађај је званично отворен уводном речју председника Организације српских студената у иностранству (ОССИ) који се гостима захвалио на доласку и истакао да је овај временски период од изузетног значаја за развој организације и промоцију исте, због новог пројекта под називом “pOSSIbiliti”. Поред председника, гостима су се обратили и Маја Жмукић, чија је Канцеларија за младе Града Београда једна од домаћина догађаја, потом Никола Лазић, саветник министра просвете, науке и технолошког развоја, Марио Ћумуровић, из Центра за сарадњу са Србима у иностранству и Јована Тинтор, једна од оснивача “Via Academice”.

Осмеси, музика, освежење, откривање непознатог, стицање нових контаката и пријатеља, обележили су Летњу мрежу 2019. Док још сабирамо утиске, желимо са вама да поделимо делић атмосфере и дочарамо како забава, опуштање и умрежавање пријају свакоме и доприносе размени и развоју нас самих, наших међусобних односа и наше околине.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment