Други дан 8. Сајма омладинског туризма OPENS Youth Fair завршен је јуче (3. јул) спектакуларним музичким програмом за који су били задужени ДЈ Фанатик, Плави птичић, Ничим Изазван, Nipplepeople. Током две вечери сајма, на Тргу слободе, сајамска понуда и феноменални наступи музичких звезда окупили су 10.000 људи.

Добра забава је почела наступима плесних група, које су нам овом приликом показале различите стилове плеса и разиграле посетиоце.

Велико интересовање посетиоца забележено је и током сајамског дела, где су излагачима били потребни промотивни материјали више, као и који минут више како би сви посетиоци могли да се опробају у интерактивним радионицама, квизовима знања, направе себи безалкохолни коктел или понесу успомене са сајам у виду занимљивих поклона, мајица које су сами осликали, фотографија направљених помоћу различитих кабина за фотографисање.

Као и првог дана, на Ноћном базару је била одлична понуда и добра атмосфера, која је Католичкој порти дала посебну драж током ова два дана сајма.

 

 

Фотографије: Марија Ердељи

Leave a comment