Да ли сте се некада запитали где одлазе неостварени снови и маштарења која смо гајили током детињства?

Уживај у мјузиклу!

Да ли ишчезну или их можда ипак ми закопамо негде дубоко у нама, тако да нас више не може да растужињихово неостварење? Пролазећи разне фазе стасања и развоја, ми људи тежимо да се остваримо на неким пољима како би дали различите боје сопственом животу. И углавном то и учинимо, остваримо се и држимо се тога. Али шта ако на том вашем путу наиђете на прилике да остварите неке своје давно заборављене снове из дечије собе?

Школа мјузикла Eudven поносно представља публици мјузикл представу по имену ”Корак до сна”, чији су актери и актерке управо неки тамо обични људи, који живе своју свакодневицу и негују своја остварења. Они се сусрећу на позоришној сцени у Академији 28, и покушавају да оживе свој сан, који их све спаја. Да глуме.

А о чему би боље глумили ако не о тамо неким глумцима, певачима и плесачима који желе да остваре свој сан? О људима чији жар гори и не сагорева, и који је покретач њихових бића и умова и њихово унутрашње опредељење против кога они не могу. А реалност је сурова и строга. Да ли ће можда овог пута успети? Да ли ће добити улогу? Да ли их дели само корак до сна? Како се уопште људи и срећу у животу ако не управо кроз слично интересовање или слично одређење.

У мору различитих погледа на свет и психолошких профила, постоји једна нит која је заједничка и спаја их. И о томе управо ова представа и говори. О различитим људским судбинама које налазе пут до исте сцене. И о борби за опстанак и преживљавање снова.
У недељу, 30. јуна са почетком од 20h  имаћете прилику да уживате у мјузикл представи коју су за вас са великом страшћу припремили ђаци школе мјузикла Eudven.

Дођите и подржите људе који нису одустали од својих снова.

Извор: Портал Млади

Leave a comment