И ово лета пред нама су све благодети које доноси одмор – неко ће путовати на море или планину, а неко ће одмарати у природи. Када пожелиш тренутак истинског одмора (и истовремено добре забаве) одабери један од филмова са наше листе (јер је крајње време да погледаш ове филмове)!

филм
Фото: Марија Ердељи

За оне који воле научну фантастику:

Inception (Почетак)– У овом трилеру постоји свет технологије којом се кроз снове може допрети до људског ума. Веома искусном лопову је дата последња прилика и најтежи задатак, па погледајте како се снашао! Глумци су: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Ken Watanabe.

Interstellar (Meђузвездани) – Ради се о америчком  филму режисера Кристофера Нолана где тим научника  путује кроз  свемир како би пронашли нову планету за становање, а главне улоге тумаче Метју Маконахеј, Ен Хатавеј и Џесика Частејн.

Minority Report (Сувишни извештај) Са великом звездом Том Крузом настао је интересантан филм који поставља питање како би изгледало друштво у којем се злочини заустављају пре него што су почињени.

Сувишни извештај / Извор: independent.co.uk

Ако сте више за љубавне филмове… 🙂

The Exception (Изузетак) је драма у којој главне улоге играју: Lily James, Jai Courtney, Christopher Plummer, Janet McTeer, Ben Daniels, Eddie Marsan …Немачки војник покушава да расветли ситуацију око шпијунаже у Холандији, али се током истраге заљуби у младу Јеврејку

The Notebook (Бележница) је љубавни филм који је режирао Nick Cassavetes; сценарио је написао Jan Sardi према истоименом роману Nicholas Sparks.

Млада Ели долази у град у Северној Каролини, где на карневалу упознаје сиромашног момка који ради у млину и у кога се заљубљује. Шта ће се догодити када јој родитељи забране ту љубав? Проверите зашто се овај филм сматра једним од најлепших љубавних филмова свих времена.

 

О другим филмовима Николаса Спаркса прочитај овде. 

 

The Best of Me (Најбоље од мене) је романтичан филм где улоге играју: James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey. Бивши пар из средње школе се након много година поново среће на старом месту…

волети себе
Фото: Марија Ердељи

На крају, наравно, комедија!

Комедија The Hustle (Преваранти) ће вам сем смеха донети и занимљиву поруку која ће вас замислити… Она кроз занимљиве обрте и сцене  приказује исте људе у различитим животним ситуацијама који се понашају потпуно другачије у зависности од интереса. На духовит и ироничан начин је приказана суштина преваре.

Преваранти ће вас натерати да се смејете до суза!

Me, myself & Irene (Ја, ја, и Ирена) је комедија где улоге тумаче: Jim Carrey, Renée Zellweger, Anthony Anderson.

Чарли је добар полицајац кога сви у искоришћавају па ће се развити у нову особу  која ће морати да се бори са разним проблемима, али и самим собом.

Harold & Kumar Go to White Castle (Америчка пита на Харолдов и Кумаров начин) је комедија где улоге играју: John Cho, Kal Penn, Ethan Embry, Neil Patrick Harris.

Харолд и Кумар, под дејством марихуане, одлуче да оду у Белу кућу како би појели њихове хамбургере. Тада њихова авантура почиње…

Овде пронађи топ 10 филмова који засигурно поправљају дан! 

 

Одабери филм по свом укусу и уживај!

П.С. Слободно нам јави ако имаш неку препоруку за нас!

 

Сузана Марјановић

Leave a comment