Пријаве за домаће учеснике курса “A Blockchain Reaction” су отворене до 1. јула, а заинтересовани се могу пријавити путем пријавне форме која се налази на сајту.

Пријави се на курс!

У петак, 07.06.2019, у Стартап центру је одржан Дан отворених врата поводом овогодишњег курса “A Blockchain Reaction”. Посетиоци су су упознали са радом локалне БЕСТ групе, као и са БЕСТ курсевима. Такође, одржано је предавање “Да ли је blockchain превара? И зашто bitcoin i ethereum нису”, а предавач је био асистент са Електронског факултета у Нишу, Никола Давидовић.
У периоду од 21. до 28. јула ће се окупити 40 студента, од чега 22 студента различитих образовних профила из читаве Европе и 18 студената Универзитета у Нишу. Предавања ће бити на енглеском језику, а биће реализована од стране стручних професора Универзитета у Нишу, али и представника компанија које се баве овом темом.
Поред стицања знања, имаћете јединствену прилику да радите и учите у интернационалној атмосфери, која подстиче креативност и позитивну енергију. Осам дана проведених на курсу су незаборавно искуство које шири видике и пружа нову перспективу учесницима и ствара нова и трајна пријатељства.

Leave a comment