ЛЕТЊА АВАНТУРА СТАРТУЈЕ У ОМЛАДИНСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ ЕВРОПЕ!
ОСМИ РЕГИОНАЛНИ САЈАМ ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА – OPENS YOUTH FAIR 2019,
БИЋЕ ОДРЖАН НА ТРГУ СЛОБОДЕ И У КАТОЛИЧКОЈ ПОРТИ 02. и 03. ЈУЛА,
НЕПОСРЕДНО ПРЕД EXIT ФЕСТИВАЛ, КАДА СЕ СПРЕМА ЈОШ ЈЕДНО СПЕКТАКУЛАРНО
ИЗДАЊЕ МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА.

8.OPENS YOUTH FAIR 2019,

OPENS YOUTH FAIR 2019 је годинама уназад разлог доласка свих љубитеља доброиг провода у Нови Сад и управо ће Сајам омладинског туризма дочекати младе из целог света у овогодишњу Омладинску престоницу Европе! Посетиоцима ће бити пружена комплетна шарена слика свега
што Нови Сад и регион могу да пруже – од сајамског дела, па све до врхунског МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА. Почетни ритам OPENS YOUTH FAIR-у, 02 јула, НА ТРГУ СЛОБОДЕ даће DEE JAY MINYA RAMONE AKA D.J. MINjA / BATMAN ETC , да би након тога NISVILLE YOUTH ОРКЕСТРА све присутне својом свирком позвао на Нишвил Јазз фестивал, као још једну од важних манифестација у региону. Дух Јамајке, зачетници реге звука на овим просторима и позитивне вибрације завладаће Тргом слободе када се на бину буде попео DEL ARNO БЕНД, који баш 02. јула славе свој 33 рођендан од оснивања бенда, а крај прве вечери биће у знаку жанровске фузије МАРКА ЛУИСА, уз чију музику стопала просто не могу да мирују!

Провод уз музику се наставља и другог дана, 03. јула, када ће на Тргу слободе прво наступити ДЈ ФАНАТИК, без ког је немогуће замислити одличан ноћни живот. Публику ће гитарском свирком поздравити харизматични бенд ПЛАВИ ПТИЧИЋ из Новог Сада и припремити их за журку, коју ће направити НИЧИМ ИЗАЗВАН. Осмо издање OPENS YOUTH FAIR-а биће завршено електронским регионалним спектаклом NIPPLEPEOPLE.

Динамику Трга слободе пратиће и ДЈ СЕТОВИ У КАТОЛИЧКОЈ ПОРТИ.

САЈАМСКИ ПРОГРАМ је ове године посебно атрактиван, јер ће посетиоцима пружити прилику да се уз игру, интеракцију, забаву информишу о бројним омладинским дестинацијама, фестивалима, местима забаве, као и да освоје вредне поклоне на квизовима знања. Посебно атрактивна биће ОПЕНС зона.
Како изгледа  room escape на точковима, шта ти све треба за најбољу летњу фотку за понети, какав је Нови Сад кроз виртуелну реалност и ОПЕНС ћоше за chill биће смештени на Тргу слободе.
Тако ће посетиоци сајма имати прилику да се увере у понуду коју ће представити ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ, БЕОГРАДА, НОВОГ САДА, НИЖЊЕГ НОВГОРОДА, НИША, РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ТЕМИШВАРА, ВОЈВОДИНЕ, ЖАБЉА, ЛОЗНИЦЕ, ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА МАНИФЕТАЦИЈЕ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ НЕМАЧКЕ.

Мајстори свог заната „БАРМЕНС“ пружиће вам могућност да се опробате у улози коктел мајстора, у прављењу и дегустирању освежавајућих, безалкохолних коктела.
Имаћете прилику да учествујете у интерактивним радионицама, где уз употребу логике можете отворити ROOM ESCAPE _кутију изгубљених легенди_ и на тај начин освојити поклон. Изразите своју креативност кроз радионицу израде мајица, где ћете имати прилику да оставите лични
печат.
Верујемо да ћете посебно уживати у анимацијама МУЗЕЈА ИЛУЗИЈА. Видећете и шта вас све чека у ПЕТРОЛАНД АQУА ПАРК-у у Бачком Петровцу, уколико се одлучите да један од врелих дана проведете управо тамо.
Зашто је Нови Сад Европска престоница културе за 2021. годину сазнаћете уколико посетите нову канцеларију ФОНДАЦИЈЕ „НОВИ САД 2021“.
Уз најпознатији фестивал у нашој земљи ЕXИТ, на OPENS YOUTH FAIR-у ће се представити и BELGRADE BEER FEST, LOVEFEST I NIŠVILL и разноврсне организације које ће презентовати свој програм за младе попут ЕXПЛОРЕ СЕРБИА, ПРИРОДЊАЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ СВИЛАЈНАЦ, СРБИЈА ЗА МЛАДЕ, МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ, LOVE SERBIA, а чекаће вас и ПОНУДА ЗА МЛАДЕ АГЕНЦИЈА  JUNGLE TRIBE, MODENA TRAVEL&EVENTS, LIDER TRAVEL. НОЋНИ БАЗАР ЋЕ У КАТОЛИЧКОЈ ПОРТИ приказати понуду бројних,
креативних дизајнера.

Дођите да на Тргу слободе заплешемо уз ПЛЕСНЕ ГРУПЕ AKOKAN, TODO TANGO, GROOVE I NAUČIMO ZUMBA FITNESS.
Детаљан програм овде.
На свим друштвеним мрежама, пратите нас путем:
Фацебоок овде.
Инстаграм овде.

Leave a comment