Једини омладински сајам туризма на отвореном!

8. OPENS Youth fair

У години када је Нови Сад Омладинска престоница Европе, 8. по реду сајам омладинског туризма OPENS YOUTH FAIR ће се одржати 02. и 03. јула 2019. године, два дана уочи светски познатог музичког фестивала Егзит, када град постаје центар младих из преко 70 земаља света.

8. OPENS YOUTH FAIR ће се одржати на две локације у центру града, на ТРГУ СЛОБОДЕ и у КАТОЛИЧКОЈ ПОРТИ и посетиоцима пружити могућност да уживају у богатом програму.

НА ТРГУ СЛОБОДЕ разнолик садржај ће се састојати из два дела: сајамског и музичког. Током овог јединог омладинског сајма туризма на отвореном, на једном месту, представиће се туристичке организације из Србије и региона, туристичке агенције, манифестације и фестивали, организације са програмима за младе. Тако ће учесници имати прилику да се упознају са атракцијама и занимљивостима градова из земље и региона, као и понудом других излагача.

Посетиоци ће имати могућност да провежбају своје мождане вијуге у интерактивним радионицама или се упознају са програмима агенција, фестивала и асоцијација, те да своју креативност изразе кроз уметничке радионице и занимљиве игре или да увежбају плесне кораке уз бројне плесне клубове. Након обиласка сајамског дела забава се наставља у ОПЕНС ЗОНИ. У КАТОЛИЧКОЈ ПОРТИ ће Ноћни базар приказати понуду бројних, креативних дизајнера и уметника.

Обе вечери су резервисане за незаборавне журке уз свирку домаћих и регионалних музичких звезда.

Новина ове године је да ће први пут OPENS YOUTH FAIR имати ПРИЈАТЕЉА САЈМА. Туристичка организација Немачке, као ПРИЈАТЕЉ САЈМА, ће овом приликом кроз интеракцију и ВР наочаре посетиоцима сајма приближити шта све ова земља нуди. Омогући ће посетиоцима да учествују у квизу знања и освоје поклоне. Занимљиву понуду ће представити и Нижњи
Новгород, ГРАД ПОБРАТИМ Новог Сада.

Поред титуле Омладинска престоница Европе, коју град носи ове године, Нови Сад се може похвалити још једном престижном титулом – Европске престонице културе за 2021. годину и у част ове титуле Фондација „Нови Сад 2021“ ће отворити врата своје нове канцеларије на Тргу слободе где ће посетиоце чекати занимљив програм.

Детаљан програм Вас ускоро очекује овде.
На свим друштвеним мрежама, пратите нас путем:
Фејсбук
Инстаграм

Видимо се у центру града, 02 и 03. јула!

Leave a comment