Позив за учеснике на Ерасмус+ омладинску размену Beauty and the Beast која ће се одржати од 30. јула до 6. августа у Малаги (Шпанија)! РОК ЗА ПРИЈАВУ 16. јуни у подне.

Да ли си за омладинску размену у Шпанији?

Омладинска организација Intercambia организује омладинску размену Intercambia на тему родне равноправности на којој ће учествовати млади из Шпаније, Бугарске, Француске и Србије.
Ако те занима тема РОДНЕ РАВНОПРАВНОСТИ, желиш да учиш кроз радионице, игре и дружење са још 23 вршњака из различитих земаља, пријави се!
Тражимо 6 младих особа између 15 и 17 година који живе у Београду или околини.
Омладинске размене Еразмус+ програма подразумевају учење у оквиру неформалног образовања и размену искуства са групама других младих људи сличних интересовања из различитих земаља.
Трошкови смештаја, хране и организације размене су покривени 100%, а трошкови пута у висини до 360 евра.
Предност имају млади који су мотивисани и спремни да уче о теми, различитим културама, стране језике итд. Као и да буду активни на пројекту!
Вега омладински центар се обавезује да пружи пуну подршку учесницима пре, током и након пројекта, као и да их припреми за исти. Млади ће имати пунолетну омладинску лидеру која већ годинама ради са децом и младима.
ПРИЈАВА се врши попуњавањем упитника до 16. јуна: линк за упитник. Припремни састанак ће се одржати између 17. и 21. јуна.
Родитељи и заинтересована омладина су слободни да нас контактирају путем телефона или мејла за више информација.
Ако желиш да сазнаш више о овом и другим Еразмус+ пројектима, пиши нам на vegayc.youthmobility@gmail.com.
Радујемо се дружењу с тобом!

Leave a comment