ЕДИТ центар (Infopolis омладински инфо центар), у сарадњи са ОПЕНС 2019 – Омладинска престоница Европе Нови Сад, организује бесплатну тродневну обуку за дечије еко-едукаторе. 

Обука за дечије еко-едукаторе

Занимате се за екологију и заштиту животне средине? Радите са децом основношколског узраста или планирате да почнете да радите? Желите да сазнате како да направите једну еко-радионицу са децом ? Како да напишете сценарио за радионицу и да исту и реализујете? Шта су то “тешки” учесници на радионицама и препоруке за рад са њима?

Тродневна обука за дечје еко-едукаторе ће вам дати одговоре на ова питања и недоумице.

Обука је намењена младима од 15 до 30 година и биће одржана у недељу 23.06. (од 10 часова), понедељак 24.06.(од 14 часова) и уторак 25.06. (од 11 часова) у Инфополис омладинском инфо центру (Трг Слободе 3, сутерен Аполо центра).

Да бисте се пријавили за ову обуку потребно је да до 18.6.2019. године у 23 часова на мејл адресу infopolisns@gmail.com са назнаком “пријава за обуку” пошаљете следеће податке: име и презиме, датум и годину рођења, контакт телефон, мејл адресу, као и да укратко напишете шта вас је мотивисало да се пријавите за обуку.

Обука је у потпуности бесплатна. Број места је ограничен зато пожурите са пријавама!

Водитељи обуке су: Никола Стојановић, мастер екологије, Тања Вујанов, мастер смер одржива пољопривреда, менаџер Војвођанског кластера органске пољопривреде и Новак Станишић, мастер педагог, асистент у програмима омладинског рада, и водитељ Familylab инспиративних семинара

Добро дошли!

Leave a comment