Други Dance park фестивал биће одржан 14. и 15. јуна на паркингу Fashion park outlet центра у Инђији, а љубитеље рејва, у незаборавну ноћ, понеће врхунска DJ постава.

Уживај у музици!

Краљ електронске музике који осваја срца рејвера широм света, James Zabiela, својим хаус и техно трековима завртеће плесни подијум у Инђији, те направити незаборавну журку космичких размера. Њему ће се придружити и дама која нам право са Тајланда слеће на паркинг Fashion park центра. Моћна, талентована, енергична, атрактивна, Накадиа, својим врхунским битовима пробудиће страст у ноћи рејва, те денсере подићи у звезде.

Али то није крај великим именима!

Dance park фестивал угостиће и познатог светског ди џеја и продуцента Jay Lumen-а који због свог велког талента, истанчаног ускуса и снажног бита веома брзо обузима публику широм света.

Уз Jay Lumena, за миксетом ће се наћи и Методи Христов, светски познати DJ који нам стиже из Бугарске.

Међутим ова незаборавна журка, која се одржава у чак две вечери, не може проћи без домаћих краљева tehno сцене. Марко Настић, без ког спектакл оволиких размера не може проћи, вишенаграђвани сјајни Andrew Meller, као и di džej Goya, мајстор за врхунску атмосферу, продрмаће галаксију.

За врхунску журку која ће вас ослободити сваког стреса, те померити границе врхунске забаве, биће задужени и TKNO, Rancha Tek као и Милош Вујовић.

Дакле, стиже паклена рејв постава!
Али ко ће још све наступити?! Своје карте набавите већ данас преко GIGSTIX-а.

Пратите нас и сазнаћете ускоро!

 

 

 

Leave a comment