Удружење студената технике Европе – BEST Beograd отвара врата за нове чланове. Уколико желите да развијете нове вештине и способности, да проширите своју зону комфора, да волонтирате на занимљивим пројектима, дружите се, путујете и упознајете нове људе и културе широм Европе – придружите нам се!

Студенти пријавите се и стекните нова искуства!

BEST – Bord of European Students of Tehnology је непрофитна и аполитична европска студентска организација која тренутно броји 97 локалних БЕСТ група у 34 земље Европе. Организација постоји од 1989. године и њен главни циљ је да омогући повезивање, комуникацију и размену студената технике из свих делова Европе. БЕСТ Београд једна је од 3 локалне БЕСТ групе у Србији и постоји од 2003. године.
Уколико желите да сазнате нешто више о БЕСТ-у, позивамо вас на презентацију организације која ће се одржати 6. јуна у 18 часова на Машинском факултету.

Чланством у БЕСТ-у имаћете прилику да радите на пројектима као што су инжењерска и програмерска такмичења, сајам послова и пракси, локални и интернационални семинари.

Пријаве су отворене од 3. до 10. јуна на сајту.

Право на чланство у БЕСТ-у Београд имају сви студенти техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и фармације, који се налазе на Универзитету у Београду.

 

Leave a comment