Мај се приводи крају, а са њим и школска година. Док ученици и студенти жељно ишчекују летњи распуст, ипак није свима тако једноставно. Оно о чему треба размислити, поред других много важнијих избора, јесте и како се дотерати за то вече, препуно фоткања и крунисања једног дела школовања.

Док дечаци бирају одела, девојке морају да уклопе и најсвечанију хаљину, ципеле, али и неку фризуру којом ће заблистати то вече. Ми смо истраживали и нашли неке занимљиве предлоге који ти могу помоћи да то вече буде јединствено и вече за памћење.

Таласи


Таласаста коса, било да изгледа као да немарно пада и да је сваки прамен ветар благо умрсио или да је сасвим углађена и намештена, свакако ће бити начин да покажеш своју елегантну природу, али и слободу. Таласаста коса као да пркоси законима гравитације и баш због тога нас тера да је гледамо и некако јој се увек дивимо.

Подигнута пунђа


Ако је нешто симбол високе елеганције, онда је то свакако подигнута коса у неку веома интересантну пунђу. Опција има много, а на теби је само да изабареш ону која се најбоље уклапа у твој стил.

Равна коса


Равна или исправљена коса је увек атрактивна без обзира који је повод. Тако да, ако не желиш превише да смишљаш шта да урадиш са њом, једноствано је исправи и пусти, евентуално стави неки украс који ће јој дати неодољиви шарм.

Плетеницe


Платеница, каква год била, увек је интересантна и привлачи пажњу. Ако желиш да твоја коса изгледа као уметничко дело, онда испробај неке занимљиве варијанте са малим или већим плетеницама. Имаћеш јединствену принцеза фризуру.

Боје

Природна боја косе ти је досадила и желиш да покажеш своју занимљиву и неконвенционалну страну личности?


Обој косу у неку упадљиву или необичну боју и буди јединствена. Љубичаста, тиркизна, црвена, наранџаста…. Можеш користити спреј или колор шампон, уколико не желиш да експреиментишеш са трајном фарбом.

Кратка и упадљива

Можда желиш да покажеш своју бунтовну природу или да изађеш из шаблона дуге косе? Кратка коса је увек атрактивна и показује да девојка има јаку личност и да њој устаљени и очекивани обрасци понашању нису занимљиви. Кратка коса може да буде јасна порука да је њена власница смела и одважна особа.

Коју год варијанту да одабереш, уживај ту ноћ и нека то вече буде вече предивних успомена, којим се не крунише само један део твог образовања, већ један корак у твом сазревању и одрастању. Школовање је ипак саставни део живота, и сваки велики корак на том путу је успех који заслужује да буде свечано обележен.

 

Тања Савовић

 

Leave a comment