Пројекат StartFon је пројекат Студентске Асоцијације ФОН-а посвећен свету стартуп-а и
предузетништва. Састоји се из такмичарског и едукативног дела.

Догађај само што није почео!

Такмичарски део пројекта одржава се у Impact Hub-u, 22. маја. Такмичарски тимови се састоје од 3 студената било ког факултета. Такмичари ће проћи обуку након које ће стеци потребно знање за решавање startup проблема- програм садржи специјализоване радионице из области предузетништва, Business Canvas модела и pitching-a, одржане у сарадњи са нашим партнерима.
Предавачи ће кроз низ интерактивних предавања увести делегате у тематику бизниса и стартуп-а, научити студенте biznis kanvas моделу и истаћи неопходне активности предузетништва- продају и маркетинг.
Након тога такмичари добијају задатак и током 48 часова решавају проблем.
Решење презентују пред стручним жиријем 24. маја након чега победнички тим добија праксу у
компанији Телеком Србија, као и незаборавно искуство и још једну ставку у CV-у.
Едукативни део пројекта чини интернационална конференција ReCap, организована од стране наших партнера, Impact Hub-a, са гостујућим предавачима из целог света, стручњацима из области предузетништва и стартуп-а. Recap вам омогућава, као будућим предузетницима, да научите шта је кључно за успешан раст стартапа, да се повежете са људима са којима можете некада сарађивати при формирању свог личног бизниса. Recap повезује стартапе, менторе, партнере и потенцијалне  инвеститоре из Србије и Југоисточне Европе са међународним тржиштима као што су САД, Израел, ЕУ и УК. Recap укршта технолошка решења, тржишне и инвестиционе прилике за раст.
Пријаве за учешће на пројекту су биле отворене до 19. маја.

Leave a comment