Са задовољством Вас обавештамо да ће Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализовати за студенте свих факултета у саставу Универзитета у Београд онлајн курс под називом ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ.

Пријави се!

Курс је факултативан и намењен студентима завршних година основних, Мастер академских или докторских студија.

ОНЛАЈН КУРС ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ СТУДЕНАТА

КОЈИ СУ МОЈИ КВАЛИТЕТИ? КАКО ВИДИМ СВОЈУ КАРИЈЕРУ? КОЈЕ ОПЦИЈЕ МИ СТОЈЕ
НА РАСПОЛАГАЊУ? КАКО СЕ ПОСТАВЉАЈУ КАРИЈЕРНИ ЦИЉЕВИ? КАКО И ГДЕ МОГУ
ДА ТРАЖИМ ПОСАО? КАКО ДА СЕ УСПЕШНО ПРЕДСТАВИМ ПОСЛОДАВЦУ?

Ако су ово нека од питања која постављате себи, одговор можете добити на онлајн курсу Вештине управљања каријером који је отворен за све заинтересоване студенте факултета Универзитета у Београду.

Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара.

Курс је бесплатан и реализује се на eLearning платформи Рачунарског центра Универзитета у Београду.

Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне
улоге у будућем каријерном развоју.

Курс је конципирао тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, и успешно се реализује у “живој” и онлајн форми од 2015. године.

Курс је до сада похађало укупно више од 500 студената, који су курс оценили високим оценама у евалуацијама, а према њиховим наводима оно што им се највише допало је што су добили подстицај на размишљање, могућност да кроз анкету открију своје жеље, нацртају линију своје
каријере у облику реке и разбију трему приликом самосталног представљања послодавцу.

Почетак курса је планиран за прву недељу јуна, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на овој страници.

Leave a comment