Ако схваташ да је данас примат узело неформално образовање и даје диплома неопходан, али не и довољан услов успеха, радионица организације AIESEC ,,Креирај своју каријеру“, биће право место за тебе. 21. маја, у Високој школи модерног бизниса, имаћеш прилике да чујеш много корисних ствари на ову тему.

AIESEC жели да развијe баш твоју каријеру!

Дугогодшњи партнер организације, Delhaize Serbia, поделиће са вама како се то тржиште рада данас мења и шта данас најзначајнији послодавци сматрају важним.

AIESEC је светска студентска организација која младима помаже да да изађу из зоне комфора и да се развију на најбољи могући начин. Захваљујући бројним праксама, пројектима и догађајима попут овог, организација пружа младима да се на дневном нивоу усавршавају, развијајући вештине које су данас преко потребне. Један од важних догађаја је Career Days, сајам пракси и запошљавања, који омогућује младима да се повежу са привредом и да се као крајњи исход запосле. Овај сајам има традицију дугу већ 26 година и изнова потврђује своју изврсност и оправдава очекивања људи.

Сваки дан јесте прави тренутак да урадимо нешто за себе. Свако јутро јесте право да донесемо неке важне одлуке. Док год се скривамо у својој чаури сигурности, нећемо напредовати. Док год нам је свакодневни живот рутина, можда ћемо донекле смањити неизвесност са којом се сусрећемо, али ћемо сигурно и дозволити да пуно корисних прилика само прође поред нас.

Немој дозволити да ову пропустиш, јер ће ти помоћи да превазиђеш страх од јавног наступа, који данас често спутава младе да остваре своји пуни потенцијал на радном месту.

Сам Дејвид Елис каже: ,,Диплома је доказ да сте желели да учите, да још увек учите и да ћете желети да се усавршавате“. Додатним образовањем и подизањем личних капацитета, свака особа може да повећа своју запошљивост. То је разлог зашто треба да направиш свој први корак и дођеш на радионицу! Све што треба да урадиш је да одговориш на пар једноставних питања и твоје место је сигурно!

Пријави се овде.

Извор:Портал Млади

Leave a comment