Да ли сте спремни за још један Сајам Летњих Могућности?

Јер ми вам управо припремамо један сјајан догађај!

Ближи се лето, а ви немате план? Желите да стекнете нове вештине, упознате нове људе или можда негде отпутујете? Нека ваши предстојећи врели месеци буду другачији и кориснији!

Посети сајам!

Портал Млади вас позива на „Сајам летњих могућности“ који ће се одржати 24. маја у просторијама КЗМ „Гнездо“ од 15 до 18 часова.

САЈАМ ЈЕ ОТВОРЕН ЗА СВЕ!

Заузмите своје место на време путем пријавног формулара.

Више информација као и агенду ћемо објављивати у групи до самог сајма, тако да не брините! Имаћете све информације на једном месту!

Имаћете прилику да се упознате са разноврсним волонтерским, едукативним или забавним програмима који се организују у Србији и иностранству, иза чије понуде стоје омладинске организације које годинама успешно обезбеђују младима могућност да уче, раде или се забављају по целом свету! Упознајте се са програмима: Аиесец-а, Младих истраживача Србије, ИСWИБ-а као и Ерасмус+ програмима размене (Темпус фондација), EKOF Media Group, American Adventures Work and Travel, INO агенције, Београдске отворене школе(БОШ), Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, Волонтерског центра Војводине, Друштва за акамедски развој, Викимедије, Европског студентског форума, Националне службе за запошљавање и Менаџмент центра Београд за све оне које занимају могућности које превазилазе лето!

На шестом спрату Београђанке у КЗМ „Гнездо“ биће постављени њихови штандови где ћете моћи да погледате понуде и додатно се распитате о свакој, а ове године припремили смо вам награде и велика изненађења!

Дођите да се забавимо и заједно испланирамо ваше незаборавно лето 2019!

Очекујемо вас са великим задовољством! За пријатан боравак на сајму побринуће се ваши домаћини, чланови тима Портала Млади.

Извор: Портал Млади

Leave a comment