Оpen IT је конференција која се ове године реализује тринаесту годину за редом 18. и 19. маја на Факултету организационих наука.

OPEN IT

Идеја конференције је да се на једном месту окупе водеће компаније из информационих технологија и сродних области и студенти, будући лидери у овој области.

Опен ИТ за циљ има да повеже технологију и њену примену са релевантним друштвеним проблемима. Пројекат се бави лидерством у информационим технологијама, значајем технологија и иновација за решавање друштвених проблема незапослености и одлива мозгова.

Бесплатну ОPEN IT конференцију, која ће ове године угостити преко 250 студената, 16 компанија и 20 предавача, организује највећа међународна студентска организација АИЕСЕЦ уз подршку Факултета организационих наука.

Студенти ће имати прилику да стекну практична знања кроз интерактивне радионице у једној од понуђених области: IT Project Management, Marketing, WebDev Trends, Fintech, Software Trends, Cyber Security.

У паузама од радионица, учесници конференције ће имати прилику да присуствују инспиративним причама говорника. Такође, студенте очекује панел-дискусија, као и разговори са представницима компанија, којима ће допунити своје искуство са конференције.

Овом конференцијом желимо да покренемо иницијативу међу младима и пружимо им прилику да постану лидери који су потребни нашем друштву.

Пријаве су отворене до 10.05.2019.

Пријаве и више информација о темама и осталим активностима на конференцији налазе се на сајту и Фацебоок или Инстаграм страници конференције.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment