FitPass Дани Спорта 2019

Јубиларни десети пут студентска организација ESTIEM LG Beograd, са Факултета организационих наука, организује спортску манифестацију Fitpass Дани Спорта 2019, која ће се одржати 25. и 26. маја на централним теренима на Ади Циганлији.

FitPass

Овај пројекат настао је као жеља студената да подигну свест о важности спорта у животима младих и неопходности бављења истим. Fitpass Дани Спорта 2019 представљају манифестацију хуманитарног и забавно-такмичарског карактера која ће младима пружити могућност да се окушају у различитим спортским дисциплинама, а они који још увек нису спремни да изађу на терен моћи ће да се друже и посматрају сва дешавања у посебном делу пројекта припремљеном за њих – Chill зони.

Студенти свих факултета у Београду имаће прилику да 25. и 26. маја покажу своје вештине у екипним и индивидуалним спортовима – баскету, футсалу, одбојци, тенису и стоном тенису. Први дан пројекта је резервисан за утакмице у групној фази такмичења, а другог дана ће се одржати утакмице четвртфинала, полуфинала и финала. Током оба дана ће постојати и  Chill зона, отворена за све који желе да подрже спорт и учеснике Fitpass Дана Спорта 2019. Посетиоце chill  зоне очекује разноврстан програм активности у којима ће моћи да уживају и добро се забаве!

Отварање пројекта биће 23. маја такође на Ади Циганлији, када ће се одиграти хуманитарна утакмица, а након тога ће сви присутни имати прилику да уживају уз хуманитарну свирку. Сав приход од продатих карата за отварање, као и остатак новца прикупљен током турнира, биће усмерен организацији „Заједно за живот“ која ће последњег дана пројекта организовати и акцију „Пенал за живот“, где ће сви заинтересовани шутирати пенал неком од наших познатих голмана.

Неки од партнера који су се одазвали нашем позиву да изађу на терен и подржали овај пројекат су Delhaize Srbija и FitPass Srbija.

Сви заинтересовани студенти ће моћи да се пријаве у периоду од 12. до 19. маја на сајту www.estiem.org.rs.

За више информација можете посетити званичан сајт www.естием.орг.рс или нам се обратити путем маила sanja.vujic@estiem.org.

Извор:Najstudent.com

Коментари

Leave a reply