Сјајна вест за све љубитеље спорта и технологије – Научно-технолошки парк Београд и Colosseum sport Israel ове године организују петомесечни програм Colosseum Sports Tech Serbia, у циљу убрзања и охрабривања развоја локалне спортске стартап сцене!

Colosseum Sports Tech Serbia

Пријаве за учешће на програму ће бити отворене 6. маја, а изабрани стартапи ће добити сву потребну подршку како би могли да наставе са развојем својих пословних идеја. Централни догађај програма је самит који ће бити одржан 15. маја у НТП Београд, а током којег ће бројне занимљивости везане за спорт-тецх индустрију посетиоцима приближити врхунски спортисти и међународни експерти из ове области! Пријаве, као и додатне информације, доступне су на линку.

Први велики догађај јесте Colosseum Sports Tech Summit – догађај који ће окупити водеће међународне и локалне експерте, спортисте и иноваторе, са намером да се покрене дискусија о темама, потребама индустрије, утицају и значају примене технолошких иновација у овој области, а који ће бити одржан 15. маја 2019. године у Конференцијском центру Научно-технолошког парка Београд.

Пријавите се на следећем линку.

Извор: Портал Млади

 

Leave a comment