Карактер догађаја: Бесплатна обука за младе

Назив: Школа комуникације

Бесплатна школа комуникације!

Место: Палата Београд (Београђанка), VI спрат (Гнездо), Масарикова 5

Датум: од 11. маја 2019. године

Детаљи: Број места ограничен, пријаве обавезне

Отворене су пријаве за последњи циклус ове сезоне бесплатне Школе комуникације које CEPORA организује, уз финансијску подршку Секретаријата за спорт и омладину Града Београда. Обука се састоји од четири високо интерактивне радионице у трајању од по 4 сата. Прва радионица креће 11 маја.

“Кроз Школу комуникације сам упознала CEPORU и од тада сам учествовала у свему што је она организовала, чак и у истим пројектима по 3-4 пута, јер никад није исто, а увек је занимљиво. Волела бих да ме видите кад вам ово причам, али верујте ми, ово је благо. Те радионице су нешто што је неопходно свакој младој особи. То је место где добијаш најпотребније информације и одговоре. У овим моментима бих волела да смо нека телепатска бића и да само осетите са којим ентузијазмом, основаним ентузијазмом ово причам. Углавном, дођите, па ћете се и сами уверити” истиче једна од дугогодишњих учесница у CEPORINIM програмима за младе.

CEPORA већ седам година ради на оснаживању младих кроз бесплатне едукативне програме. Кроз интерактивне вежбе и игре, уз вођство стручних едукатора, млади јачају своја знања и вештине. Теме које се обрађују у Школи комуникације су емоционална писменост, активно слушање, асертивност и решавање конфликата. Свакој теми посвећена је по једна радионица.

Млади се за CEPORINU Школу комуникације могу пријавити преко онлајн формулара.

Више о активностима CEPORА – Центар за позитиван развој деце и омладине можете видети на сајту организације (www.cepora.org) или друштвеним мрежава Фејсбук и Инстраграм.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment