У спомен на професора и бившег декана др Данила Ж. Марковића, његова породица, пријатељи и сарадници, Факултет политичких наука Универзитета у Београду и Центар за еколошку политику и одрживи развој ФПН (ЦЕПОР) расписују конкурс за доделу награде “Др Данило Ж.Марковић”.

Конкуриши!

Награда је намења ауторима најбољих студентских есеја из области социјалне и политичке екологије, науке коју је професор Марковић основао као академску дисциплину.

Конкурс за доделу награде за 2019. годину отворен је од 01. априла 2019. до 01. маја 2019. године.

Право учешћа имају студенти 4. године основних академских студија, студенти мастер студија смера Еколошка политика и смера Јавна управа и локална самоуправа Факултета политичких наука.

Студенти који желе да конкуришу, треба да пошаљу рад обима од 1500 до 2000 речи на тему: “Буди део решења а не загађења”.

Радове је потребно послати у дигиталној форми (најбоље као МСО Wорд документ) на адресу: дарко.надиц@фпн.бг.ац.рс до 1. маја 2019. године.

Аутору најбољег рада новчана награда и плакета биће уручена 6. маја на свечаном отварању Недеље одрживог развоја на ФПН Вол.2. Осим новчане награде намењене првопласираном аутору, другопласираном и трећепласираном аутору биће уручене пригодне награде.

Чланови жирија, који ће одабрати најбољи рад су: проф. др Дарко Надић, проф. др Весна Милтојевић, асистент МА Марко Вујић.

За све додатне информације обратити се професору Дарку Надићу на мејл: darko.nadic@fpn.bg.ac.rs или асистенту Марку Вујићу на мејл: marko.vujic@fpn.bg.ac.rs.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment