Инстаграм и Фацебоок представљају тржиште и место окупљања циљних група различитих индустрија, коорпорација, предузећа и предузетника, простори где живе различити брендови.

ОПЕНС дневна соба

У ове платформе инвестира се много новца, креативности, времена и других ресурса зарад што успешније продаје сопственог производа или услуге.

Одлазак у продавницу, бутик, пијацу замењени су претраживањем почетних страница на фацебоок-у и инстаграму, претраживањем кључног #хасхтага, а коришћење билборда и штампање флајера спонзорисањем објава на друштвеним мрежама.

О успешном вођењу и коришћењу друштвених мрежа, и примерима добре праксе у свету дигиталног маркетинга причаћемо у ОПЕНС дневној соби “Водич за дигитални маркетинг” са:

Милан Маглов – @milanmaglov

Марија Андрић – @marija.andric.photography

Александра Арнолд ( Акателиер Бранд) – @akatelier

Причаћемо о:

* Важности промоције на друштвеним мрежама, у свету пословања. О садржају те промоције, и који су алати за креирање и пласирање садржаја и како се мере њени ефекти.

* Значају и улози инфлуенсера у свету дигиталног маркетинга, њиховој ангажованости у дигиталним кампањама познатих брендова и вредности поруке коју инфлуенсери преносе путем друштвених мрежа?

* Разумевању значаја дигиталног маркетинга и друштвених мрежа за развој, популарност и пласирање производа и услуга из искуства различитих брендова.

Учешће на панелу је бесплатно. Сви који су заинтересовани своје улазнице могу преузети у Areni Cineplex, на благајни број 1, од 04.04. до 17.04. сваки дан од 09h до 23h.
Једна особа може преузети максимално 3 улазнице, на своје име.

Видимо се!

Leave a comment