Сјајна прилика за студенте – практичне вештине за одлично плаћене послове.

Локална Microsoft канцеларија у Београду позива студенте да се пријаве на бесплатну Business Central академију, која ће се одржати у периоду од 8. до 14. априла 2019. године.

Пријави се!

Интензивну седмодневну едукацију, у трајању од осам сати сваког дана, држаће искусни стручњаци из Microsoftа и овлашћених партнерских компанија у својим просторијама на Новом Београду.

На располагању је 15 слободних места, а очекују се пријаве дипломаца или апсолвената – економиста, менаџера, информатичара, инжењера, као и свих оних који имају интересовање и жељу да се баве престижним и одлично плаћеним послом имплементације Dynamics NAV или Dynamics 365 Business Central решења.

Microsoft у Србији константно улаже и инвестира у младе и амбициозне људе, са циљем да стекну знање које је потребно за почетак рада у овом ЕРП решењу. По завршетку Академије полазници ће бити обучени и спремни за рад и даље усавршавање у имплементацији ових пословних решења. С обзиром да постоји недостатак стручњака из ове области, присуство на бесплатној Business Централ академији полазницима може омогућити да веома брзо дођу до свог првог радног места у некој од реномираних Microsoft партнерских компанија.

Предавања ће бити на српском језику и сваки учесник ће имати свој рачунар са приступом решењу Dynamics 365 Business Централ, као и осталим неопходним системима како би могли активно да учествују.

Сви заинтересовани полазници могу се пријавити на маил NAVAcademy@outlook.com, најкасније до 17. марта 2019. године, уз слање свог CV-а са пропратним текстом. У CV-у је обавезно да се наведе тренутни статус на факултету, просек оцена, уз нагласак на евентуално искуство у раду са неким ЕРП решењем, као и шта је то што их препоручује за учешће на овом тренингу.

По завршеном тренингу сви учесници ће добити потврду о одслушаном тренингу, а биће организован и тест где ће моћи да провере своје стечено знање.

Ова академија је већ неколико пута организована у Србији и са поносом можемо рећи да је око 80% учесника врло брзо добило запослење у некој од партнерских фирми, где неки од њих данас заузимају високе позиције.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment