Ове године Универзитет Метрополитан је припремио нешто ново и другачије за све љубитеље модног дизајна. У питању је такмичење – MET Future Fashionista Competition за средњошколце завршне године, који могу освојити ваучер у вредности од 1.500€ за студије Модног дизајна на Факултету дигиталних уметности.

Пријави се на такмичење!

Тема такмичења је „Креативни свет у савременом одевању” која учесницима пружа слободу избора сопственог концепта и уопште могућност да се лично представе кроз свој стваралачки рад, да кроз дизајн колекције прикажу сопствени стил, концепт и начин размишљања и креирања уопште. Поред главне награде која се добија за нај креативност и иновативност, за друго место је Универзитет Метрополитан обезбедио ваучер од 500€, а за треће место ваучер од 250€ за упис на прву годину Факултета дигиталних уметности смер Модни дизајн.

Такмичење је подржала и Београдска недеља моде, где ће победник поред ваучера за упис на прву годину студијског програма Модни дизајн имати прилику да буде део и 45. Belgrade Fashion Week-a, и осети атмосферу организације најважнијег модног догађаја у Србији и региону.

Пријаве су до 31.03.2019. године.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment