IED Барселона позива студенте из целог света (млађих од 26. година) да учествују у конкурсу за стипендије 2019 – Scholarship Contest 2019. Искажите вашу креативност на тему „As a designer, what can you contribute to improve the future?”.

Пријави се!

Студирајте у иностранству, изаберите ИЕД у Барселони. Институт нуди 17 интернационалних школарина за следеће програме: Fashion, Design, Visual Communication ili Management за академску 2019/2020 и то за следеће нивое образовања: Undergraduate, Bachelor i Diplomas Courses (енглески и шпански) у Барселони.

Стипендија покрива 100% школарине.

Како би освојили школарину, потребно је да изнесете своје идеје путем пројекта на тему „As a designer, what can you contribute to improve the future?”. Потребно је да у пројекту представите своје идеје базиране на личном искуству, предложите своје предлоге, производе или план који би допринео бољој будућности а у складу са курсом за чију школарину аплицирате.

Пројекат достављате са описом и то на језику на којем се курс одржава. Школаринама ће бити награђени најбољи. Рок за пријаву пројеката је 5. април 2019. године.

Овај институт је основан 1935. године и важи за један од најпознатијих у свету, када је у питању високо образовање у области моде, дизајна и уметности. Није мало рећи, да су се међу студентима овог Института нашли познати стилисти, као Moscino ili Domeniko Dolče ( познатији као Д&Г). Осим тога, најпознатији италијански и светски брендови јесу партнери Института Марангони.

За све детаље о пријави и израд пројекта, контактирајте Nemestic Студио на маил studiranje@nemestic.com.

Nemestic Студио је заступник овог Института за све земље бивше Југославије.

Сазнајте све о Институту за дизајн следећи овај линк.

Извор: Портал Млади

Leave a comment