Савез студената Факултета организационих наука, под покровитељством Факултета организационих наука и МТС-а, седми пут по реду организује пројекат Дани праксе.

Пријави се!

Пројекат ће се одржати 13, 14. и 15. марта на Факултету организационих наука, а свим студентима Београдског универзитета ће бити отворена многа врата за почетак будуће каријере и то у оквиру пет делова пројекта: сајам компанија, такмичарски део, CV клиника, „Твојих 15 минута” и панел дискусија.
У холу Факултета организационих наука, 14. и 15. марта, биће организован сајам компанија, на којем ће се представити око 30 компанија које су у потрази за новим кандидатима за посао. На штандовима компанија студенти ће моћи да се информишу о потребним знањима и вештинама за запослење, као и о програмима стручних пракси и пословима које компаније нуде. На овогодишњем сајму представиће нам се бројне успешне компаније, као што су: Adecco, Milšped, Eurobank, Delta Holding, NB SOFT, EyeSee Research, eFront, P&G, Wiener Städtische osiguranje, Zepter, Atlantic grupa и многе друге.
У оквиру CV клинике, која се одржава 13. марта, студенти ће имати прилику да од предавача из области људских ресурса добију савете о правилном писању CV-а, који ће њихову пословну биографију учинити бољом и издвојити из масе осталих приликом конкурисања за посао. Такође, сваки студент ће добити повратне информације у вези свог CV-а, као и смернице како да побољша своју биографију.
Панел дискусија на тему „Иновације – избор или обавеза” одржава се 14. марта, где ће студенти моћи да чују да ли је промена начина рада неопходна како би компанија опстала на тржишту и како иновације утичу на њено пословање. Панелисти ће са студентима дискутовати о важности промена у пословању, као и о томе како да се прилагоде динамичном окружењу које их чека након студија.
Овогодишњи пројекат обухватиће и део који се односи на симулацију интервјуа за посао под називом „Твојих 15 минута”. Овај део пројекта ће омогућити студентима да осете како је бити на разговору за посао, као и да лично упознају представнике компанија и добију повратне информације и савете од њих. Неке од компанија које ће учествовати у овом делу пројекта су: MTS, Zilker Technology, MSG, NCR, PwC, Erste banka, Grundfos, WebCentric, Bosch, Meridian, Poslovi Infostud.
Свим студентима који би желели да се опробају у решавању реалног пословног проблема намењен је такмичарски део, који им пружа могућност да путем радионица и студија случаја искажу своје вештине и тако освоје праксу у некој од истакнутих компанија. Компаније које ће учествовати у оквиру овог дела пројекта су: MTS, MSG, NCR i Zilker Technology.
Пријаве за такмичарски део и „Твојих 15 минута” биће отворене од 27. фебруара до 04. марта, а за панел дискусију у периоду од 07. до 10. марта. Пријаве за CV клинику ће бити отворене 25. фебруара и места за овај део пројекта су ограничена. Више информација о пројекту можете пронаћи на званичном сајту организације, Facebook stranici, LinkedIn stranici i Instagram профилу.
Желиш да знање примениш у пракси? Не пропусти прилику, нека Дани праксе буду твој први корак ка успешној каријери!

 

Leave a comment